Ekollon som mat
Ekollon är speciella, eftersom de kräver urlakning av garvsyror innan vi kan äta dem. Därför finns här en egen grupp att prata om favoritmetoder för att laga mat av denna klassiska gröda.
Det finns inga trådar eller inlägg i denna kategori.
Hoppa till
- Nötodling
- ↳ Hasselodling
- ↳ Valnötsodling
- ↳ Kastanjeodling
- ↳ Ekollon-odling
- ↳ Odla andra nötter - brödgranar och pinjenötter
- ↳ Mina och andras nötträd
- Nötter - skörd etc.
- ↳ Skörd
- ↳ Torka nötter
- ↳ Matlagning med nötter
- ↳ Nötknäckare och -skalare
- ↳ Ekollon som mat
- Träd, frön, förökning, plantskolor
- ↳ Träd och plantskolor
- ↳ Frön
- Övrigt
- ↳ Bra böcker, artiklar och filmer
- ↳ Kurser och träffar
- ↳ Framtidens Vardagsmat
- ↳ Övriga frågor
Kategoribehörigheter
Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori